Lidmaatschap SGHA

Teamsporten op ieder niveau bij SGHA!

Wij zijn SGHA Waterpolo, de grootste waterpolovereniging in het Noorden. In Friesland hebben we maar liefst 200 leden en maken we deel uit van zwemverenigingen HZ&PC Heerenveen en Avena Joure.
Als SGHA lid profiteer je van veel voordelen, zoals werken aan je conditie in teamverband, samen trainen en spelen en de mogelijkheid om kennis te maken met de andere afdelingen van de verenigingen.

Proefdraaien

  • Je mag eerst een aantal keren (max. 4x) komen proefdraaien. Je kan je hier aanmelden voor het proefdraaien.
  • Na deze proefperiode weten wij zeker dat je zo enthousiast bent dat je lid wilt worden. Vanaf dat moment wordt je lid en ga je contributie betalen.
  • Door verzending van het inschrijfformulier wordt HZ&PC of Avena gemachtigd om gedurende de periode van het lidmaatschap tot wederopzegging de bedragen wegens verschuldigde contributie, inschrijfgeld en/of wedstrijdkosten, af te schrijven van het hieronder ingevulde IBAN rekeningnummer.

Overschrijving

  • Kom je van een andere club, geef dan ook op het formulier aan bij welke club je vandaan komt en of je W-functionaris bent.
  • Vooraf mag je je ook vast melden bij het secretariaat, naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en email. We overleggen dan per wanneer je officieel lid kan worden. (KNZB richtlijn: officieel voor 1 juni ieder jaar uitschrijven bij je oude vereniging en ook voor 1 juni inschrijven bij de nieuwe vereniging. In sommige gevallen is dispensatie mogelijk; in overleg met het secretariaat).
  • Omdat wij een startgemeenschap zijn wordt je lid van één van de twee moederverenigingen, dit kan HZ&PC uit Heerenveen of Avéna uit Joure zijn. De keus is aan jou.

Lid worden van SGHA

  • Meer informatie over de contributie kun je hier vinden. Algemeen geldt dat SGHA zich in voorkomende gevallen het recht voorbehoudt om tot maximaal een half jaar na dato, met terugwerkende kracht contributiecorrecties door te voeren.
  • Wil je graag lid worden, klik dan op de knop ‘lid worden’ hieronder.