Breaking news
  1. Heren SGHA winnen 1e wedstrijd na lockdown
  2. SGHA Jeugd trapt af!
  3. De trainingen beginnen weer!!
  4. 26-6-2021: SGHA Harbour-Party
  5. 27 juni 2021: SGHA gaat weer los!

Wedstrijdformulier

How can we help?
< Alle onderwerpen
Print

Wedstrijdformulier

portlinked

Het wedstrijdformulier wordt verzorgd door het programma van Sportlink.

Coaches moeten vooraf hun teamopgave doen via een applicatie (app) op de mobiele telefoon. De app heet knzb Waterpolo. Deze app is beschikbaar in de Google Playstore en de Apple App Store.

Je kunt met hetzelfde mailadres inloggen als je gebruikte bij jouw inschrijving als lid bij SGHA. Mocht je je wachtwoord vergeten zijn kun je via de app eenvoudig een nieuwe aanvragen via ‘wachtwoord vergeten’. Heb je nog niet eerder gebruik gemaakt van sportlink dan kun je je aanmelden met het ledennummer en mailadres dat bij SGHA bekend is. Zorg dat je voor de eerste wedstrijd als coach geregistreerd staat anders kun je geen wedstrijdformulier klaarzetten.

Via onderstaande link kom je op Sportlink, waarbij je wordt geholpen om snel met het DWF (digitale wedstrijdformulier) aan de slag te kunnen. Op deze pagina zijn een aantal instructies en handleidingen terug te vinden om Sportlink op de eigen computer te installeren, de handleiding omtrent het gebruik van het DWF en een oefenomgeving om te oefenen met het invullen van de het DWF. In de praktijk wijst de weg zich van zelf. Mocht je hulp nodig hebben, neem dan contact op met het wedstrijd secretariaat van SGHA.

Let op! De teamopgave kan meer één keer geaccepteerd worden. Dit betekent dat je zorgvuldig hiermee om moet gaan.

Indien een wedstrijd niet digitaal geklokt kan worden en op papier wordt uitgewerkt, moet na de wedstrijd het wedstrijdformulier zo snel mogelijk, dat wil zeggen dezelfde dag nog ingeleverd worden.

Vorige Voortgang team
Volgende Letsel
Inhoudsopgave