Breaking news
  1. Heren SGHA winnen 1e wedstrijd na lockdown
  2. SGHA Jeugd trapt af!
  3. De trainingen beginnen weer!!
  4. 26-6-2021: SGHA Harbour-Party
  5. 27 juni 2021: SGHA gaat weer los!

Communicatie

How can we help?
< Alle onderwerpen
Print

Communicatie

WWW.SGHA.NL

Eén van de belangrijkste communicatiemiddelen binnen de vereniging, is de website van SGHA . Voor jou als begeleider zijn op de website veel zaken te vinden die je nodig hebt voor het wekelijkse potje waterpolo. Naast het wedstrijdprogramma zijn daar ook bijvoorbeeld de namen en mailadressen te vinden van het bestuur, de coördinatoren en andere relevante vrijwilligers binnen de vereniging, standaard afspraken en vanzelfsprekend de meest recente versie van deze coachmap.

Elk team heeft op de website de beschikking over een eigen teampagina. Elke begeleider kan wedstrijdverslagen, informatie en foto’s sturen aan de webmaster zodat die op deze pagina geplaatst kan worden.
Bespreek aan het begin van het seizoen met de (ouders van) je spelers hoe je om gaat met foto en film-materiaal. Plaats nooit zonder uitdrukkelijke toestemming beeldmateriaal op het internet. (zie voor meer informatie privacy statement en portretrecht op website sgha)

Maak teamfoto’s uitsluitend in teamtenue en niet in zwemkleding. Maak kinderen die niet op de foto mogen herkenbaar met lintje aan de cap.

Als begeleider van een team krijg je toegang tot Sportlink. Via deze portal kun je de teampagina van het team dat je coacht beheren. Wedstrijdschema’s vinden uitslagen en standen bekijken en het wedstrijdformulier invullen.

Vorige Gedragscode SGHA
Volgende Contact onderhouden met het team en andere coaches
Inhoudsopgave