Breaking news
 1. Heren SGHA winnen 1e wedstrijd na lockdown
 2. SGHA Jeugd trapt af!
 3. De trainingen beginnen weer!!
 4. 26-6-2021: SGHA Harbour-Party
 5. 27 juni 2021: SGHA gaat weer los!
How can we help?
< Alle onderwerpen
Print

Code Blauw

SGHA wil iedereen de mogelijkheid bieden om optimaal te genieten van de waterpolosport. Een vereniging waar mensen zich thuis kunnen voelen, ongeacht ieders waterpolo capaciteiten en achtergrond. Wij willen een actieve en sportieve vereniging zijn, een vereniging waar we gemeenschappelijke normen hebben, maar vooral ook naleven. Het gaat dan om afspraken over hoe we binnen en buiten de vereniging met elkaar omgaan. Dus met de onderlinge spelers, maar ook met tegenstanders, scheidsrechters en gasten) en met de materialen en het sportcomplex. Kortom, als begeleider ben je het voorbeeld voor het team.

Wat is code blauw?

Code blauw is een initiatief van de KNZB. Het doel is om ervoor te zorgen jij met plezier kan sporten. Dat je je thuis voelt bij SGHA in een omgeving en sfeer waarbinnen jij jezelf kan zijn en je veilig voelt.

Wat zijn onze doelen?

 • Plezier. We willen dat iedereen met plezier naar onze club gaat. Om te waterpoloën, maar ook om te komen helpen of een wedstrijd te kijken.
 • Veiligheid. We willen dat bij SGHA iedereen zich thuis kan voelen. Er is vast wel eens wat. Maar iedereen wordt geaccepteerd zoals hij is. Je voelt je vrij om het te zeggen als je iets niet leuk vindt en we houden rekening met elkaar.
 • Respect. We willen dat iedereen met respect omgaat met elkaar en met de ruimte waarin we zijn.
 • Sportiviteit. We willen dat onze club draait om onze sport. We willen beter kunnen poloën dan de tegenstander, maar zijn niet anders dan zij.
 • Teamgeest. We willen samen SGHA zijn. Want de inzet van ons allemaal is nodig om onze club te maken zoals wij willen.
 • Duidelijkheid. We willen met elkaar afspreken hoe we vinden dat we met elkaar om zouden moeten gaan. Maar ook wat je kan doen als je je een keer niet prettig voelt, binnen of buiten de club.Vertrouwenspersoon:

  Onze vertrouwenspersoon is Angelique Spoor.
  Je kunt haar bereiken op telefoonnummer:06-28 64 51 58

Vorige Taken Coach/begeleider
Volgende Code Blauw: hoe bereiken we dat?
Inhoudsopgave