Als je 19 jaar of ouder bent, dan speel en train je bij de heren.

Proberen

Ook senioren mogen natuurlijk best even proberen. Meld je hier aan en wij kijken dan of de training die je hebt opgegeven het meest geschikt voor je is en overleggen eventueel met je over een andere optie. We zorgen er ook voor dat de trainer op de hoogte is van je komst. De trainer zal jou tijdens de training opvangen en je wegwijs maken in de wereld die waterpolo heet. Bevalt deze sport goed en wil je doorgaan als waterpoloër, vul dan het inschrijfformulier in. De trainer zorgt er voor dat het secretariaat jouw gegevens gaat verwerken. Per de eerste van de volgende maand ben je dan officieel lid.

Wat kost het?

De contributie bedraagt voor leden die 16 jaar of ouder zijn € 25,50 in de maand. Voor leden die spelen in de selectieteams bedraagt de contributie € 33,00 in de maand. De inning van de contributie vindt plaats middels een automatische incasso.

Wat doen we?

SGHA heeft 5 heren teams die uitkomen in de waterpolocompetitie. De eerste twee herenteams komen uit in de landelijke competitie en trainen uiteraard vaker dan de lagere teams. In de trainingen voor de selectieteams ligt de nadruk naast technische vaardigheden en conditie op met name de tactiek. Tactische vaardigheden, het spelen met en zonder bal spelen in het moderne waterpolo een grote rol.

Voor de lagere teams ligt het accent in de trainingen met name op het onderhouden van de conditie en de technische vaardigheden.

Waar en wanneer kunnen we trainen?

Er wordt getraind in Heerenveen en Joure.
De heren van de selectie teams trainen op de volgende tijdstippen en locaties:

DagTijdTrainer(s)Locatie
Dinsdag21:00 - 22:30 uurSander Bathoorn, John de RapperHeerenveen
Woensdag21:00 – 22:30 uurSander Bathoorn, John de RapperHeerenveen
Vrijdag21:00 – 22:30 uurSander Bathoorn, John de RapperHeerenveen

De heren die niet tot de selectieteams behoren kunnen trainen op de volgende tijdstippen en locaties:

DagTijdTrainer(s)Locatie
Maandag21:00 – 22:00 uurWisselende trainersJoure
Vrijdag18:45 – 19:45 uurTristan Zwart, Gosse VeenstraHeerenveen

Bijzonderheden

Raadpleeg de trainingsagenda om te zien wanneer er geen trainingen zijn.

Lid worden!
Klik dan hier!