Waterpolo Trainerscursus

Eind juni organiseert Waterpolo SGHA in samenwerking met Jan Mensink Waterpolo Advies een waterpolo trainerscursus zowel voor alle trainers van SGHA als voor geïnteresseerde trainers van andere clubs in het Noorden. Het doel is om het gehele waterpolo in het Noorden een impuls te geven.
De cursus wordt gegeven door Jan Mensink. Jan Mensink heeft zijn sporen reeds verdiend in de nationale en internationale waterpolowereld. Jan Mensink was o.a. trainer bij dames en heren van het Ravijn, bondscoach van het nationale damesteam en de laatste 11 jaar technisch directeur van landskampioen Schuurman BZC.

De cursus is een combinatie van de cursussen 2,3 en 4 van de KNZB. Het doel ervan is om een rode draad in een vereniging te krijgen en/of om de eerste teams op een hoger niveau te laten presteren. De cursus bestaat uit 7 dagdelen verspreid over 1 week. De kosten van de cursus bedragen € 200 p/p inclusief cursus boek en twee DVD’s met waterpolo technieken.

Uitgebreide informatie over de cursus kunt u vinden in de bijlage of opvragen bij Marlou Coone (SGHA technische zaken) Marlou@coone.com. Meer informatie over de inhoud van de cursus kan bij Jan Mensink op 06 51 07 11 81 of jan.mensink@planet.nl

Het Bestuur van SGHA