,

Vrijwilligers gezocht ManMeer!-Cup

De Stichting Waterpolo Fryslân is op zoek naar jongens en meiden die de handen uit de mouwen willen steken tijdens de ManMeer!-Cup op zaterdag 20 april 2019. Dit grote waterpolo-evenement kan al jaren rekenen op een flink aantal toeschouwers en de nodige media-aandacht.

Onder het genot van een kop koffie of thee krijg je om half 11 een briefing van de Floormanager, die in het kort uitlegt wat er van jou die dag verwacht wordt. Je ontvangt een T-shirt en een polsbandje waarna er soep en broodjes worden geserveerd. De dag is lang dus neem het er van ! Het is half 12 als we beginnen met de opbouw van het zwembad, tribunes en de entree. Het is even flink aanpoten om alles ruim op tijd klaar te hebben maar dan staat er ook wat. De Waterpolotempel van het Noorden waar wij als organisatie best wel trots op zijn. Een uur later is het dan echt zover. De eerste bezoekers vanuit het hele land betreden de tribunes. De laatste restpunten worden nog even snel weggewerkt en dan is het genieten geblazen van de ManMeer!-Cup. Afhankelijk van waar je wordt ingedeeld kun je genieten van de wedstrijd en ondertussen blijf je gefocust op jouw taak. Tussendoor is er altijd gelegenheid om drinken te halen of naar het toilet te gaan. Dit in overleg met diegene waaraan je bent toegewezen. Drie finales lang zullen wij een beroep op jullie doen. Maar de beloning mag er dan ook zijn. Na de laatste wedstrijd en huldiging en wanneer alles is opgeruimd gaan we met alle vrijwilligers een hapje eten in de kantine. Misschien heb je inmiddels nieuwe waterpolovrienden gemaakt of wil je in alle rust nagenieten van deze mooie lange bijzondere dag.

Lijkt je dit wat en ben je 17 jaar of ouder ? Meldt je dan nu aan via info@manmeercup.nl en ben jij alvast verzekerd van een mooie topdag waterpolo ! Bij opgave graag vermelden:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Leeftijd
  • Telefoonnummer
  • Woonplaats