,

Vierde nederlaag op rij voor SGHA heren

Afgelopen zaterdag speelden de mannen van SGHA een lastige uitwedstrijd in Nijmegen. Aquanovio, promovendus, heeft zich versterkt met een aantal goede spelers, maar SGHA is niet minder goed. Het duel zou op details beslist worden. Juist die details zijn belangrijk, Aquanovio was beter in de details.

SGHA scoorde wederom een voldoende als het ging om veldspel. Combinaties werden gezocht, en zeker in de tweede periode ook omgezet in doelpunten. Gedurende de wedstrijd werd Aquanovio sterker, kon net wat meer brengen dan SGHA. De Friezen liepen tegen hun vierde nederlaag op rij aan. Volgende week speelt SGHA een bekerwedstrijd in Dongen (Brabant) de week erna de uitwedstrijd tegen ZV Haerlem.

“We doen heel veel dingen goed in wedstrijden, maar we vergeten ons zelf op de juiste momenten te belonen. We hebben ook veel jonge spelers, die moeten we inpassen, dat kost tijd. We moeten collectief hard blijven werken. Hard en veel trainen, dan komt de dag dat de wal het schip zal doen keren” aldus Sander Bathoorn.