, , , ,

Vacature(s): Bestuursleden gezocht!

Heb jij een echt SGHA clubhart en vind je het een uitdaging om ervoor te zorgen dat onze mooie club als een geoliede machine loopt?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omdat er, vanuit de ambitie die er is, veel verschillende en afwisselende zaken op het bordje liggen van het bestuur zijn wij op zoek naar nieuwe bestuursleden. Tevens lijkt het ons goed dat er deels een nieuw bestuur komt gezien de zittingstermijn van een deel van het huidige bestuur; een frisse wind, een nieuw geluid….

Een bestuurslid beheert een aantal portefeuilles en is eindverantwoordelijk binnen het bestuur voor de inhoud van deze portefeuilles. Daarbij wordt het bestuurslid ondersteunt door een commissie of losse functionarissen bij de uitvoering van taken behorende tot de portefeuilles. Een portefeuilleverdeling zal worden gemaakt in overleg met de nieuwe bestuursleden, onder andere gebaseerd op competenties en interesse.

Wil je meer weten of heb je interesse; neem dan contact op met Laura Fransen, Nieske Bilijam, Herjan Reuten of Fera Oldenziel via sghamail@gmail.com of spreek ons aan bij het bad. Belangstellende ouders kunnen ook reageren.

De club, dat zijn we met ons allen!