, ,

Schlemielige nederlaag SGHA heren

Gisteravond speelden de mannen van SGHA de uitwedstrijd tegen ‘t Y. Een belangrijk duel, want de hoofdstedelingen staan één plek boven de Friezen.
SGHA zou uiteindelijk verliezen met 10-11 in een tumultueuze wedstrijd. De jury tafel zat, zoals wel vaker daar, niet altijd op te letten waardoor de tijd soms wel en soms niet doorliep, daarnaast drukten de scheidsrechters een grote stempel op de uitslag. Beslissingen die onterecht in het nadeel uitvielen van SGHA leverde direct een tegengoal op.
Een jammerlijke nederlaag in een wedstrijd waar SGHA goed spel liet zien.
“We speelden goed, bleven in de wedstrijd en waren conditioneel sterker. We hadden de wedstrijd in de vierde periode naar ons toe moeten trekken. Ik wil niet te veel over scheidsrechters zeggen, die doen ook hun best, maar zoals wij als team weleens een mindere dag hebben, hadden deze twee mannen dat nu ook. Het is erg zuur dat dit direct in ons nadeel heeft uitgepakt. Zonde omdat we juist in het water de goede dingen deden, daar moeten we ons ook aan vasthouden en op doorborduren. We staan er niet goed voor, maar er zijn ook pas 8 wedstrijden gespeeld, we krijgen veel ploegen nog thuis.”