Scheidsrechter worden? Meld je aan!

Met de vele teams die SGHA laat spelen in verschillende competities zijn er even zovele scheidsrechters nodig om de wedstrijden te leiden. Helaas is het zo dat SGHA minder scheidsrechters kon leveren dan het aantal teams. Dit is door de scheidsrechterscommissie ook opgemerkt en we zijn als club aangemaand om dit te kort snel op te vullen om zware sancties te voorkomen.

Als grote club in het noorden is het belangrijk ook hier ons steentje bij te dragen en afgelopen week zijn verschillende mensen benaderd om hierbij te helpen. We zijn dan ook heel trots dat een 4-tal nieuwe scheidsrechters is gevonden, zowel spelers als ouders! Dit najaar zullen Johan Vonk, Neeltje Roelofs, Jan-Lolke van Ommen en Gerben van der Zande beginnen aan de scheidsrechtercursus. Wij wensen hen ontzettend veel succes.
Het is erg goed om te zien dat zij deze taak op zich willen nemen en het daarmee mogelijk maken dat wij met z’n allen onze wedstrijden kunnen blijven spelen. Natuurlijk ook speciale dank voor degene die al trouw wedstrijden fluiten, het blijft niet onopgemerkt.

Ben je afgelopen week niet benaderd maar heb je toch interesse? Ontzettend goed, stuur een mailtje naar info@sgha.nl en we zullen ook jou steunen in je opleiding tot scheidsrechter.

Namens het bestuur,

Nieske Bilijam