,

Sander Bathoorn terug als hoofdtrainer van herenselectie SGHA

Komend seizoen staat Sander Bathoorn weer aan de badrand bij de Heerenveense herenselectie van Startgemeenschap HZ&PC/Avená (SGHA). Na een uitstap naar Het Ravijn van een jaar heeft SGHA Sander bereid weten te vinden om als hoofdtrainer van de herenselectie van SGHA aan de slag te gaan. Hij vervangt daarbij Jannes Schuiling die ruim voor het einde van het seizoen zijn vertrek kenbaar heeft gemaakt wegens het niet kunnen combineren met zijn bedrijf Schuiling Consult.
Na een wisselvallig seizoen in de eerste klasse met een nipte handhaving hoopt de club onder leiding van Bathorn weer een volgende stap te zetten. SGHA wil met de herenselectie steviger in het zadel van de eerste klasse gaan zitten en verder kijken naar boven.

Sander Bathoorn: “Na een mooi een leerzaam jaar bij Het Ravijn, ben ik blij om weer bij SGHA aan de slag te gaan. Ik kom terug met een hoop nieuwe bagage en kijk uit naar het nieuwe seizoen. SGHA beschikt over een prima selectie waar nog veel groei in mogelijk is. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.”