Pijnlijke nederlaag SGHA heren 1

SGHA heren 1 heeft zaterdagavond een dure en pijnlijke nederlaag geleden in IJmuiden. Promovendus VZV was met 13-8 te sterk.
SGHA begon zwak en keek na 1 periode al aan tegen een 4-1 achterstand. Dit overkwam de ploeg ook in de eerste thuiswedstrijd tegen OZPC. In de tweede periode herstelde SGHA zich en kroop richting VZV toe. Even leek het erop alsof SGHA de aansluiting kon vinden en kwam terug tot 5-7. In de derde periode ging het echter wederom mis. VZV maakte het verschil groter en liep uit maar 11-6. De laatste periode leverde weer een gelijkspel op een daardoor eindigde de wedstrijd in 13-8 voor VZV.
“Vooraf wisten we dat het een lastig duel zou worden. Ondanks dat we goed getraind hebben afgelopen week, begonnen we niet scherp aan de wedstrijd. Hoe dat komt? Geen idee, in sport is dat een ongrijpbaar fenomeen soms. Zonde van de nederlaag, maar er is niks aan de hand. Het seizoen is nog lang. Uithuilen en hard werken met z’n allen om er voor te zorgen dat we stabieler worden. Deze groep heeft kwaliteit voldoende” aldus coach Sander Bathoorn van SGHA.