,

Parels en stenen in Dordrecht voor SGHA Dames 1

Na een gezellig ritje van een uur of 2 kwamen de dames aan in het enorme bad van Dordrecht. Na een goede trainingsweek keken de waterpolosters uit naar een leuke partij.

Na een goede warming up en een peptalk van Chris Visser begonnen de dames vol goede moed aan de wedstrijd. Met als kernwoorden Energie, Lef en Initiatief in het hoofd begonnen de Friezinnen goed en scherp aan de wedstrijd! De 1e periode werd met 2-1 afgesloten, wat betekende dat de aansluiting er nog was. De scherpte in de afronding liet echter te wensen over aan de kant van SGHA waardoor MNC uitliep naar 6-2 halverwege. In de 3e periode werd in tegenstelling tot andere wedatrijden juist een tandje bij gezet: of het nou peper was of iets anders laten we in t midden, maar het pakte goed uit! De 4e periode werd goed  doorgegaan met deze strijd om het MNC nog even flink lastig te maken. Tot de laatste seconde werd er volop geknokt en strijd geleverd…. aan het eind was er niet de winst en de punten, maar de steigende lijn qua teamontwikkeling is er zeker.

In de evaluatie tijdens de heerlijke cakejes van “Liekepieke” kon ieder uit het team de stenen en diamanten (of waren het toch parels?)  nog even benoemen. Dit leverde een schat aan informatie op. Komende weken hebben de dames geen wedstrijden, uiteraard blijven ze volop in training, zodat ze op 10 november in Zoetermeer de 1e punten van dit seizoen kunnen gaan behalen!