Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november 2016

 Officiële mededeling van SGHA

Woord van onze voorzitter

Beste SGHA-ers,

Op naar de feestdagen!

Het seizoen vordert alweer en voor je het weet is het alweer december. Er gebeuren mooie dingen binnen onze club en dat is fijn.

De jeugdcommissie is enthousiast aan het werk en ook op training technisch gebied bij de jeugd zie je een mooie ontwikkeling. Belangrijk is dat de jeugd veel plezier beleeft aan het waterpoloën en dat onze jeugdafdeling blijft groeien. Voor de jeugd, die meer wil trainen hebben wij  onze eigen waterpoloschool RWPS Heerenveen en ook daar zie je een mooie beweging.

De breedtesportteams spelen hun wedstrijden en beleven plezier aan het randgebeuren en ook over de selectieteams zijn wij zeker niet ontevreden.Bij de dames is het jammer dat hoofdtrainster Danielle Rubingh al vroeg in het seizoen af moest haken, maar gelukkig neemt Hylke Bakker de honneurs nu meer dan waar en ook het nieuwe trainersduo bij de heren Jannes Schuiling en John de Rapper doet uitstekend werk.

De sponsorcommissie heeft leuke acties met als hoogtepunt de actie van heren 4 op de fiets op weg naar Berlijn in de meivakantie. Succes!

Wij maken ons als bestuur op voor de ALV in december, waarbij wij hopen op een goede opkomst. Als bestuur hebben wij een oproep gedaan voor nieuwe bestuursleden (en commissieleden). De reden is simpel: ‘Vers bloed’ zorgt voor nieuwe ideeën, meer handen maken het werk makkelijker behapbaar en een aantal bestuursleden wil na een aantal jaren trouwe dienst het stokje op (korte) termijn graag doorgeven. Ondergetekende zal bij de ALV de voorzittershamer neerleggen. Niet omdat het niet leuk is of omdat er ‘gedoe’ is, maar vanwege tijdgebrek door nieuwe werkzaamheden. Maar ik blijf graag actief bij deze mooie club in de topsportcommissie en in de commissie RWPS Heerenveen. Waterpolo is namelijk een ‘way of life!’.

Wij wensen jullie veel waterpoloplezier en een goede decembermaand.

Namens het SGHA bestuur,
Herjan Reuten, voorzitter SGHA

Algemene Ledenvergadering!

De algemene ledenvergadering vindt dit jaar plaats op 9 december as. om 20.00 uur boven in de vergaderzalen 1 en 2. Zet deze datum in de agenda en alle leden zijn van harte welkom!

Oudejaarsborrel!

Op vrijdag 23 december is de oudejaarsborrel georganiseerd. Vanaf 20.00 uur voor vrijwilligers en vanaf 21.00 uur zijn alle leden van SGHA welkom voor een drankje in ‘T Hert te joure. Zet deze datum in de agenda en hopelijk tot op de borrel!

Nog een aantal flessen verkrijgbaar!

De heren van SGHA hebben een fantastische bieractie opgezet. Er zijn echter nog maar een paar flessen te koop. Dus heb je nog geen aankoop gedaan, doe dit dan snel want OP=OP! De flessen zijn te koop op sghasupporter.nl. 

Waterpoloschool heeft een nieuwe naam

De waterpoloschool heeft een nieuwe naam. Vanaf heden heet onze waterpoloschool RWPS Heerenveen.
Dit staat voor Regionale Waterpoloschool Heerenveen. M.b.t. de organisatie verandert er niets. De organisatie blijft bij SGHA en de hoofdtrainer blijft Ymkje Broersma.
Naast spelers en speelsters van SGHA zijn er ook leden van o.a. Dragor en Neptunia actief. Middels een extra trainingsprogramma naast de trainingen bij de eigen vereniging gaat de ontwikkeling van de sporter sneller en wordt een hoger niveau bereikt.
De RWPS Heerenveen werkt nauw samen met het OSG Sevenwolden Heerenveen en het RTC Waterpolo Noord /Topsport Noord.

Het nieuws m.b.t. de RWPS kun je volgen op de eigen Facebookpagina van de RWPS Heerenveen.
Voor meer informatie: Ymkje Broersma of Herjan Reuten

https://www.facebook.com/rwpsheerenveen/?fref=ts Like de facebook pagina en word op de hoogte gehouden van nieuws rondom de Regionale Waterpoloschool Heerenveen!

Website vernieuwd!

Check nu snel de website, want deze is vernieuwd! Dit is mogelijk gemaakt door Rene Huijgen en Stephanie Hoiting. Heel erg bedankt hiervoor!
www.sgha.nl

Hoofdtrainster damesselectie neemt afstand

Danielle Rubingh is aan het begin van het seizoen wegens omstandigheden uitgevallen als hoofdtrainster van de dames van SGHA. In goed overleg met het bestuur is besloten om haar de rest van het seizoen ook buiten schot te houden. Het bestuur wenst Danielle veel sterkte toe!

Gezocht!

Voor de jeugd worden gebruikte waterpolocaps gezocht! De vraag is nu of er nog leden zijn die nog caps thuis hebben liggen die niet meer gebruikt worden. Onze jeugd kan deze heel goed gebruiken. Lever ze in bij de jeugdcoördinatoren: Chris Visser, Goska Sixma of Ineke de Boer.

Copyright © 2016 SGHA, Alle rechten voorbehouden.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.