Nieuws waterpoloschool Heerenveen

Dit weekend krijgen de deelnemers aan de waterpoloschool Heerenveen (trainen onder schooltijd in Heerenveen) de informatie voor het seizoen 2017-2018.

Zijn er nog overige belangstellenden voor deze trainingen van het ITC? Vraag of mail: Ymkje Broersma, hoofdtrainer waterpoloschool Heerenveen

Deze trainingen starten op dinsdag 15 september.

De waterpoloschool staat los van SGHA, maar werkt wel nauw samen met SGHA.

De info over de extra trainingsmogelijkheden naast de verenigingsuren om is ook te verkrijgen via Chris Visser, hoofdtrainer jeugd SGHA.

Naast de mogelijkheden via de Waterpoloschool Heerenveen (gekoppeld aan het OSG Sevenwolden, maar ook in overleg toegankelijk voor anderen) komt er ook een extra aanbod vanuit KNZB Noord m.b.t. de RWPS-trainingen op zondag te Heerenveen en Leeuwarden en de RTC-trainingen te Groningen. De informatie van KNZB Noord volgt ook nog voor de zomervakantie.

Buiten deze mogelijkheden om, kun je ook terecht bij het CSE te Zwolle en zijn er in de zomervakantie tal van mogelijkheden voor clinics en trainingskampen , dus voldoende ruimte voor een breed extra aanbod voor de ambitieuze sporter.

Extra trainen loont!

Namens de waterpoloschool Heerenveen wensen wij jullie alvast een goede vakantie.

Ymkje Broersma