, , , , , ,

Jeugdbijeenkomst tijdens Sportstad Toernooi 10 september

Weten hoe SGHA al waterpoloënd werkt aan de toekomst? Kom dan naar onze kick-off tijdens het sportstad Toernooi op 10 september voor spelers, ouders en supporters van SGHA!

Aftrap
Om 16:30 trapt het bestuur SGHA af en worden we welkom geheten. Een korte introductie over de jeugdafdeling SGHA en samenwerking met Waterpoloschool Next Level en dat wat je moet weten over de jeugdafdeling.

Samen meer bereiken
Ook kort vertellen we iedereen graag over de verschillende onderdelen van SGHA, samenwerking met Next Level en jeugdtrainers. Onze hoofdtrainer Jos van Ouwerkerk neemt iedereen mee naar de achtergrond van de jeugdopleiding, onze ‘tactische lijn’ en hoe we willen werken aan steeds meer plezier en beter worden in waterpolo!
Vanuit de jeugdcommissie licht Goska Sixma toe wat je mag verwachten van de jeugdcommissie en wat wij verwachten van spelers, ouders en supporters van SGHA. Sporthuis Glas is aanwezig wanneer je nog clubkleding wilt bestellen. Ook het hóe van de samenstelling van de teams komt dan kort aan bod. Goed om te weten dus!

Actie voor KIKA
SGHA is supporter van KIKA. Het is daarom ook dat we KIKA hebben gevraagd om ons mee te nemen in de wereld van kinderen die niet zoals ons kunnen sporten. Wat kunnen we doen voor ze? SGHA verzorgt in elk geval een fietstocht om geld in te zamelen. Maar wat kunnen we nog meer doen? We gaan het samen verzinnen!

Afsluiten!
We sluiten af met een korte demonstratie over waterpolo, door een aantal jeugdleden, waarin ze iedereen graag vertellen wat ze hebben geleerd en zoal doen. Let wel goed op, want ze vragen nadien wel door of je goed hebt opgelet! Gelukkig kun je daarmee wel eeuwige roem en een
prijs(je) winnen!

Graag tot ziens op 10 september in het Sportstad zwembad!