, ,

Informatie Waterpoloschool Heerenveen

Zoals reeds eerder aangekondigd start SGHA haar eigen waterpoloschool. Met ingang van augustus 2014 gaat deze van start.

Trots zijn we erop dat we een wildcard hebben mogen ontvangen van de WFN (waterpolo federatie Nederland) om met de meiden onder 17 deel te nemen aan de Eredivisie. Een hoger platform om te acteren is er niet voor deze leeftijdsgroep in Nederland. Dit team zal vallen onder de waterpoloschool Heerenveen.

De waterpoloschool biedt de mogelijkheid om extra te trainen . De trainingen zullen geleid worden door uitstekend kader wat we binnenshuis hebben. De Jan Mensink lijn zal leidend worden binnen SGHA en dus ook binnen de waterpoloschool. Naast de gewone jeugdtrainingen binnen SGHA zal er in ieder geval op de woensdag en vrijdagavond getraind worden door de waterpoloschool. Een derde trainingsmoment komt er ook, alleen staat de dag op dit moment nog niet vast. Voor de onder 17 groep vallen ook de wedstrijden die gespeeld worden onder de waterpoloschool. Binnen de waterpoloschool zal er individuele aandacht zijn voor de ontwikkeling van de speler/speelster.

Bijdrage:

Om deel te nemen aan de waterpoloschool zal er een bijdrage gevraagd worden van ongeveer

EURO 150,- per seizoen. (EURO 12,50 per maand)

Voor dit bedrag bieden wij extra trainingen, het deelnemen aan wedstrijden en stabiliteitstrainingen. Het bedrag is exclusief deelname aan trainingskampen in Nederland en/of buitenland.

 

Programma:

Als waterpoloschool bieden wij een programma aan waarin kinderen individueel worden ontwikkeld. Wij vinden het belangrijk dat kinderen in een veilige omgeving hard kunnen werken om hun eigen persoonlijke doelen te bereiken. Aan ieder lid van de waterpoloschool koppelen wij ook een coach. Je kunt hierbij denken aan een selectiespeler/speelster. Wij zorgen voor een klimaat waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Gedurende het seizoen zullen er drie trainingsmomenten zijn per week van de waterpoloschool waarbij in ieder geval een van de selectiehoofdtrainers aanwezig zal zijn. Wedstrijden van de eredivisie meiden vinden plaats op de zondag. Voor de jongens is er dan een schaduwprogramma in dezelfde ambiance en met uitdagende tegenstanders.

Daarnaast organiseren wij in de vakanties een extra programma of een trainingskamp in Nederland of het buitenland. Ook zullen er speciale clinics georganiseerd worden voor de leden van de waterpoloschool.

 

SGHA is volop in beweging, SGHA werkt hard om haar ambities waar te maken, de ontwikkeling gaat momenteel hard, heel hard. Er zullen ongetwijfeld vragen zijn of opmerkingen. Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, maar horen het graag als er iets is. U kunt mailen omtrent de waterpoloschool naar Ymkje Broersma  of naar Sander Bathoorn.

 

SGHA ZIJN WE MET Z’N ALLEN, OP WEG NAAR EEN MOOIE TOEKOMST!