, , , ,

De jeugdafdeling krijgt steeds meer vorm

Zoals al eerder gecommuniceerd zijn we druk bezig met de jeugdafdeling. Jos van Ouwerkerk is met ingang van het komende seizoen Hoofdtrainer Jeugd. De Jeugdcoördinatoren zijn Goska Sixma, Ineke de Boer en Chris Visser. Verantwoordelijk voor de jeugd binnen het bestuur zijn Marlou en Fera.

En ook de trainers voor de jeugd  zijn bekend! Wij zijn erg blij dat een aantal nieuwe enthousiaste vrijwilligers zich hebben aangemeld om komend seizoen aan de badrand te staan om de jeugd training te geven. En natuurlijk zijn we blij met de jeugdtrainers die ‘gewoon doorgaan’ en ook komend seizoen de jeugd inspireren om alles uit zich zelf te halen.
Ook willen we een aantal vrijwilligers dat stop met het geven van jeugdtraining bedanken: Richard, Marlou, Erik en Koen; Bedankt!

Tijdens het sportstadtoernooi op 10 september zal de jeugd nader geïnformeerd worden over de teamindeling en de organisatie van de jeugdafdeling. Kijk voor het schema de volgende bestanden:

Jeugdleden hebben ook komend seizoen de mogelijkheid om een extra programma te volgen bij de waterpoloschool SGHA. Ymkje Broersma is Hoofdtrainer van de waterpoloschool SGHA.