, , ,

Dapper zijn voor het goede doel

SGHA KIKA NIEUWJAARSDUIK 2018

Op 1 januari 2018 om 12.00 uur wordt er bij het Jouster strandje (nabij de Koarte Ekers) wederom de SGHA nieuwjaarsduik georganiseerd. Dit jaar zal de nieuwjaarsduik wederom in het teken staan van  KiKa en de inzet van de jeugdafdeling van SGHA.
De jeugd heeft bij ons de toekomst. Deze uitspraak staat net als bij veel andere verenigingen hoog in het vaandel bij SGHA. Er zijn echter ook kinderen die niet zomaar op zaterdag of zondagmiddag even een waterpolowedstrijdje kunnen spelen omdat er bij hen een vorm van kanker is geconstateerd. Jaarlijks gebeurt dit bij zo’n 550 kinderen. Graag willen wij het besef, dat het spelen van een wedstrijdje niet voor iedereen de normaalste zaak van de wereld is onder de aandacht brengen bij zowel onze jeugd afdeling als de volwassenteams. Vandaar dat wij de nieuwjaarsduik in het teken stellen van Kika en de jeugdafdeling van SGHA. Het volgende is de bedoeling:

De kosten van deelname voor een volwassene aan de nieuwjaarsduik bedragen € 5,00 per persoon. Dit is inclusief een kop snert, een ‘nieuwjaarsborrel’ en een Unoxmuts!.
De jeugdspelers (tot 18 jaar) proberen zoveel mogelijk sponsors te zoeken voor de nieuwjaarsduik. Download hier het sponsorformulier. Op het sponsorformulier is ruimte is voor 20 sponsors en de mogelijkheid om een bedrag in te vullen. Meer dan 20 sponsors mag natuurlijk ook. De opbrengst komt uiteraard ten gunste van Kika en de Jeugdafdeling van SGHA.

Voor het jeugdlid dat het meeste sponsorgeld binnenhaalt ligt er op 1 januari een leuke attentie klaar. Het geld kan ter plekke worden ingeleverd bij Bauke Jacob de Vries of Jan Lolke van Ommen. Uiteraard is er voor de jeugdleden ook een hapje en een drankje en krijgen zij ook de felbegeerde Unox muts!
Mocht je mee willen doen laat dit dan even weten aan Bauke Jacob de Vries zodat wij kunnen zorgen voor genoeg snert.

We rekenen op jullie komst!

Namens de sponsorcommissie

Jan Lolke van Ommen en Bauke Jacob de Vries

SGHA KIKA NIEUWJAARSDUIK 20182