,

Dames 2 boekt mooie zege

Op zaterdag 30 januari nam dames 2 het thuis op tegen het eerste damesteam van WS Twente. Na een goede voorbereiding begonnen de dames aan de wedstrijd. Al vrij snel werd er een 1-0 gemaakt door Margreet ter Schure. Vlot daarna wordt er een 1-1 gemaakt. SGHA kreeg een man-meer. Na vlot spelen wordt deze gescoord door Margreet ter Schure. Een man-minder wordt gestopt. Om de eerste periode af te sluiten is er een man-meer en wordt deze wederom gescoord door Margreet ter Schure. De eerst periode is afgelopen en de SGHA’se dames staan voor met 3-1.

Begin tweede periode, een man-minder. Deze wordt onderschept door de dames van SGHA. Er volgt een mooi doelpunt van Iris Bakker. De stand einde tweede periode werd 4-1.

De 3e en 4e perioden waren een stuk fysieker. De dames moesten nog harder werken. Er zijn 2 man-meers geweest en helaas werden deze allebei niet benut. Er vielen wel 2 mooie doelpunten van Karolien Nevels. Tussenstand werd 6-1. In de laatste 16 seconden is er nog een doelpunt gescoord door Twente. De wedstrijd is gewonnen met eindstand 6-2.

 
Doelpuntenmakers: Margreet ter Schure 3, Iris Bakker, Karolien Nevels 2
Periodestanden: 3-1 4-1 6-1 6-2