Covid update

Corona raakt ook Waterpolo SGHA
Het zal jullie niet ontgaan zijn, maar de gehele waterpolosport ligt momenteel stil. Op advies van de overheid zijn alle trainingen en wedstrijden geannuleerd. Hierin zullen we het advies van de overheid en de KNZB blijven volgen. Voordat het badje in de tuin weer staat hopen we dat we nog een aantal trainingen en/of activiteiten met elkaar kunnen doen voor de zomerstop en gezamenlijk het seizoen toch kunnen afsluiten. Bovendien komt de summerbody er niet vanzelf.

Bij het afzeggen van de activiteiten lopen helaas het grootste deel van onze kosten wel door, hierom worden de contributies nog steeds geïnd. We hopen dat we de kosten waar we invloed op hebben de komende tijd kunnen beperken en zullen dit dan op enigerwijze weer verrekenen. Dit is uiteraard een zure appel waar we samen doorheen moeten bijten.

Mooi om te zien is dat er ondanks de stilstand ook vooruitgang wordt geboekt, er wordt volop aan plannen voor volgend jaar gewerkt en een aantal teams kunnen waarschijnlijk toch hun kampioenschap opeisen. Zelfs met een voortijdig einde is hier bewezen al de beste te zijn, dat is iets om trots op te zijn!

Op dit moment wordt er druk overlegd tussen bestuur, Sportstad en de gemeente. Zodra training mogelijk is laten we het weten. We verwachten op korte termijn meer nieuws.

Blijf fit en gezond, dan zien we elkaar weer spoedig in (of langs) het bad.