Jantsje (Code Blauw coördinator/uitvoerder)

Mijn naam is Jantsje Bralten.  Ben 48 jaar en woonachtig in Sintjohannesga. Trotse moeder van Pascal en Brittany.  Brittany is nu een jaar bezig met waterpolo en komt komend seizoen in de D2. Afgelopen seizoen ben ik benaderd om me te verdiepen in code blauw. Samen met de andere commissie leden zijn we nu al een paar maanden bezig.

Ik zal mij bezighouden met onder andere, kwaliteit veiligheid, onderzoek naar de behoeftes onder de leden en de administratieve processen welke nodig zijn voor een Code Blauw Beleid.

Jantsje Bralten

Jantsje Bralten

Code Blauw coördinator/uitvoerder

Nellie(Code Blauw coördinator/uitvoerder)

Ik ben Nellie Knol,  getrouwd met Hans en moeder van 3 prachtige kinderen Anouk, Sven, en Ilse.
Anouk zit sinds nu bijna een jaar op waterpolo en gaat komend seizoen in de D2 spelen.
Ik ben benaderd om me te gaan verdiepen in code blauw en dit samen met de commissieleden op gaan starten.

Ik zal mij bezighouden met onder andere, kwaliteit veiligheid, monitoring van behoefte aan training en ontwikkeling van vrijwilligers.

Nellie Knol

Nellie Knol

Code Blauw coördinator/uitvoerder

Angelique Spoor Vertrouwenspersoon

Wanneer een lid van SGHA te maken krijgt met ongewenste intimidatie of zich op een andere manier onveilig voelt, is het belangrijk te weten waar hij of zij terecht kan voor hulp, ondersteuning en advies of gewoon een luisterend oor. Onze vertrouwenspersoon is er voor alle leden van de vereniging en zet zich in om mogelijkheden omtrent procedures (klacht, politie, bond) uit te leggen. De vertrouwenspersoon luistert naar je verhaal en helpt je zoeken naar mogelijkheden om verder geholpen te worden in de ontstane situatie. Van de vertrouwenspersoon mag je verwachten dat deze integer en zonder oordeel er voor je is.

Bereikbaar op: 06-28645158

Angelique Spoor

Angelique Spoor

Vertrouwenspersoon

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen