Beste EG 2

Toen ik voor het eerst als coach meeging naar de allereerste wedstrijd, schrok ik me een hoedje!

Jullie waren overal mee bezig (rennen, schreeuwen, spetteren en klieren), behalve met waterpolo…. Ik had daarom ook heel veel zin om de auto in te stappen en heel hard weg te rijden.

Maar toen begon de wedstrijd en schrokken JULLIE je een hoedje. Oei! Wat was de tegenpartij goed en wat moeten we eigenlijk precies doen??

De eerste wedstrijden waren dan ook erg wennen maar toen viel het kwartje!!! Het tweede deel van het seizoen gingen jullie ervoor als kleine commando’s in het water met ieder een specialiteit. Wat een enthousiasme, lol en inzet hebben jullie laten zien. Mike, Tjardo, Jesse en Thijs hebben laten zien niet bang te zijn voor de tegenpartij, ook al zijn ze 2 koppen groter, Fleur heeft pit voor 10, Syl onze keeper, Kim en Larissa wisselen elkaar af met doelpunten maken, niemand komt voorbij Chantal, Gijs de snelle Jelle en Tony de redder in nood!

Nooit gedacht dat het zoveel energie kon geven om als coach mee te mogen met EG2! Bedankt voor de sensatie en tot de volgende seizoen!

Groet Angelique