Blessurespreekuur Andringa Fysiotherapie

Heb je last van een blessure? Voor advies, trainingstips en met al je vragen kun je als SGHA-lid terecht bij het sportspreekuur van Andringa Fysiotherapie.

LogoandringaFysiotherapie

Wanneer? Maandagavond 18:00 – 19:00 uur
Waar? Andringa Fysiotherapie, Handelswei 2 – Joure

Het sportspreekuur wordt gehouden door de sportfysiotherapeuten van Andringa Fysiotherapie en is gratis en zonder afspraak toegankelijk

De kenmerken van Andringa Fysiotherapie:
• Sportspecifieke diagnostiek, behandeling en revalidatie.
• Snelle service
• Actieve aanpak met o.a. actieve sportrevalidatie op het veld.

Het spreekuur
Het doel van het spreekuur is een screening van je blessure of andere sportmedische vragen. Er wordt tijdens het spreekuur niet behandeld. Indien nodig kun je voor behandeling of revalidatie direct een afspraak maken bij één van de sportfysiotherapeuten.
Als het niet mogelijk is om langs te komen op maandag, kun je direct contact op nemen met Andringa Fysiotherapie (tel. 0513 – 41 66 94) en vragen om een afspraak bij Roderick Lagendijk of Irene Kloosterman. Als je nog geen 18 bent, dien je eerst toestemming te vragen aan je ouders.

Financiering
Het sportspreekuur is gratis toegankelijk. Vervolgbehandelingen (in de vorm van fysiotherapie en/of revalidatietraining) worden, als je aanvullend bent verzekerd, vergoed door je zorgverzekeraar.

Contact
Andringa Fysiotherapie
Handelswei 2
8501 XJ Joure
tel 0513 – 41 66 94
www.andringafysiotherapie.nl